Voor bedrijven

 

Boksen als interventie voor bedrijven

Elk team werkt beter wanneer het personeel tevreden is en met plezier naar het werk gaat. Boksinterventies biedt workshops op maat aan om dit te bereiken. Daarbij werken we aan de blokkades die bij jouw team spelen. Zo leer je ze herkennen, verminderen of kan je ze zelfs opheffen. De workshops staan in het teken van “in beweging komen en zelf ervaren”.

Loopt jouw team, afdeling, bedrijf, organisatie of instelling tegen blokkades aan? Gaat het werk daardoor niet zoals je zou hopen? Merk je dat er onderling spanning is op de afdeling? Kunnen jouw collega’s wel wat bewuster worden in hun manier van samenwerken? Is het voor sommige collega’s lastig om hun grenzen aan te geven? Is de sfeer in de organisatie wel veilig? Of verloopt de communicatie niet altijd even goed? Zo zijn er nog heel veel meer voorbeelden te noemen van wat er mis zou kunnen gaan in een team, op een afdeling, in een bedrijf, organisatie of instelling. Een workshops door Boksinterventies kan een wereld van verschil maken.

Het kan ook zijn dat er niet zozeer sprake is van een blokkade, maar dat jij je collega’s meer kennis en inzicht gunt over verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan: het aangeven van grenzen, communiceren, omgaan met verbale of fysieke agressie, omgaan met hiërarchie, inzicht in eigen gedrag, inzichten in eigen blokkades. Ook hiervoor biedt Boksinterventies ervaringsgerichte workshops op maat aan.

Een workshop maat

Het werk als volgt. Als jij een workshop door ons wilt laten verzorgen, vragen we jou om een twee keuzes te maken. Dit helpt ons om de workshop voor jou op maat te ontwikkelen.

 1. Hoe lang wil je dat de workshop duurt?
 2. Welke thema's wil je aan bod laten komen?

Om een workshop nog beter aan te laten sluiten op de situatie in jouw organisatie, vragen we ook wat de eventuele blokkades zijn die je wilt aanpakken, en wat je met deze workshop hoopt te bereiken. Jouw wensen verwerken we in de opzet van de workshop. Elke workshop die wij geven is dan ook uniek.

 

 1. Wat voor soort workshop zou je willen volgen? Je hebt keuze uit vier vormen
  a. 1,5 uur (basis boksen)
  b. 2,5 uur (basis boksen + 1 thema)
  c. 4 uur (basis boksen + 2 thema’s)
  d. 7 uur (basis boksen + 4 thema’s)
  .
 2. Wanneer je voor workshop b, c, of d kiest, heb je de keuze uit verschillende thema’s:
  Samenwerken, Grenzen aangeven, Assertiviteit, Communicatie, Rol in de groep, Veiligheid, In beweging komen, Verbinden en loskomen, Observeren, Feedback geven en ontvangen, In verbinding met je lijf, Overdracht, Communicatie stijlen

Wat kan je verwachten?

De basis bestaat uit een goede warming-up en uitleg van de bokstechniek die we gaan gebruiken. Dan gaan we aan de slag met elkaar en proberen we de geleerde technieken samen uit. We geven elkaar feedback, moedigen elkaar aan en als het nodig is motiveren we elkaar. Boksen is namelijk samenwerken, verbinding maken, leren uitdelen en leren incasseren. We sluiten af met een cooling-down.

Tijdens de workshop is er ruimte voor samenwerking, ontspanning, plezier, verbinding maken met je eigen lijf en het uiten van emoties. Intussen hebben we aandacht voor de zaken als een juiste lichaamshouding, balans en ademhaling. Daarnaast krijgen de gekozen thema’s extra aandacht en diepgang.

De workshop wordt aangeboden door twee ervaren therapeuten (een bokstherapeut en een psychomotorisch therapeut) die dagelijks boksen en andere lichaamsgerichte werkvormen inzetten als therapievorm. Uiteraard is de workshop veilig voor alle deelnemers.

Je bokst zoals je bent en je bent zoals je bokst

Graag maken we kennis en bespreken we de mogelijkheid voor een boksworkshop op maat.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we graag vrijblijvend de mogelijkheden om jou te helpen met het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

IMG_1939a
 

Praktische zaken

Nadat wij met jou de wensen en mogelijkheden hebben doorgenomen, brengen wij een offerte uit. Deze bevat het totale bedrag van de workshop. Je krijgt dus nooit te maken met onverwachte kosten. De kosten van een workshop hangen af van de gekozen workshop (A, B, C of D), van het aantal deelnemers (Bij sommige aantallen of thema’s is het nodig om extra docenten in te zetten) en van de locatie.

De deelnemers hebben nodig: makkelijk zittende (sport-)kleding, schone sportschoenen, een handdoek en iets te drinken. Wij zorgen voor de bokshandschoenen.

De workshops kunnen op onze locatie in Amsterdam, maar ook op een door jou te kiezen. Ook een workshop in de buitenlucht is mogelijk.

Vraag meteen een offerte aan  SamenwerkenGrenzen aangevenAssertiviteitCommunicatieRol in de groepVeiligheidIn beweging komenVerbinden en loskomenObserverenFeedback geven en ontvangenIn verbinding met je lijfOverdrachtCommunicatie stijlen


  mailbel

  Telefoon / WhatsApp

  06-24 93 72 14

  Scroll naar top