Boksinterventies Academie

 

Boksinterventies Academie

Met de Boksinterventies Academie willen wij een breed pakket cursussen aanbieden waar hulpverleners direct mee aan de slag kunnen. De cursussen zijn net als de interventies zelf: Ze zijn vooral hands-on. Je leert niet alleen door theorie, maar ook door zelf de interventies te ervaren. Doen en ervaren staat ook in onze cursus centraal.

Wij zelf hebben al jaren succes met het inzetten van boksen als interventie in de praktijk. Wij willen de kracht van boksen binnen coachend Nederland meer bekendheid geven, door het aanbieden van deze ervaringsgerichte cursus. Zo helpen wij jou als therapeut, trainer, docent, jeugdwerker of coach, om met verschillende werkvormen vanuit het boksen in de praktijk aan de slag te gaan.

Cursus Begeleider Boksinterventies

'Begeleider Boksinterventies' is een driedaagse cursus. Deze praktische en ervaringsgerichte cursus is speciaal ontwikkeld voor trainers, (fysio)therapeuten, vakdocenten, jeugdwerkers en coaches. De cursus wordt gegeven in groepen van minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. Als je de cursus met succes afrondt, ben je in staat om de geleerde interventies zelfstandig op een juiste manier toe te passen in de praktijk en je bent in staat zelfstandig interventies te ontwikkelen passen bij de hulpvraag van de mensen waarmee je werkt.

Dagcursus De bokshandschoenen in de praktijk

De cursus De Bokshandschoenen in de Praktijk is een praktische en ervaringsgerichte dagcursus, speciaal ontwikkeld voor trainers, (fysio)therapeuten, vakdocenten, jeugdwerkers en coaches die werken met individuele cliënten.

De cursus wordt gegeven in groepen van minimaal 10 en maximaal 14 deelnemers. Als je deze cursus met succes afrondt, ben je in staat om werkvormen met bokshandschoenen in de praktijk toe passen, als aanvulling op jouw eigen vakgebied.

Dagcursus De bokshandschoenen in groepen

De cursus De Bokshandschoenen in Groepen wordt gegeven in Amsterdam. Deze praktische en ervaringsgerichte cursus is speciaal ontwikkeld voor trainers, (fysio)therapeuten, vakdocenten, jeugdwerkers en coaches die boksoefeningen in groepsverband willen gebruiken.

De cursus wordt gegeven in groepen van minimaal 10 en maximaal 14 deelnemers. Als je deze cursus met succes afrondt, ben je in staat om te werken met bokshandschoen in een kleine groep, als aanvulling op jouw eigen vakgebied.

Meer cursussen

We hebben nog meer cursussen op stapel staan! Binnenkort vind je hier meer informatie over. Dit zijn de cursussen die je binnenkort kunt verwachten:

  • Cursus Bokstheater & Therapeutische houding
  • Cursus Communicatie & Visualisaties
  • Cursus Ademhaling & Balans
  • Cursus Angerwork 
Scroll naar top